A technikai üzeneteket és a nyugtákat ezentúl nem szükséges manuálisan párosítani a hivatalokkal történő elektronikus levelezésben. Hogy miért? Mert az e-Cégkapu szolgáltatása mindezt automatikusan megoldja ezt helyettünk! De nézzük a további előnyöket:

1. Színekkel és szöveges információval jelzi az alkalmazás kezelő felülete, hogy elfogadó vagy elutasító nyugtáról van-e szó, illetve hogy egyáltalán a nyugta milyen státuszban van;

2. A cégkapura épülő e-Cégkapu szolgáltatás lehetőséget nyújt az üzenetek tömeges le- és feltöltésére, aláírására és saját szabályrendszer alapján csatornákba rendezésére;

3. A rendszer időt spórol meg a gazdálkodó szervezeteknek, miután abból általában kevés van nekik.

A szolgáltatás legnagyobb előnye ugyanakkor, hogy Magyarország egyetlen elektronikus tárháza, amely a cégek hivatalokkal történő elektronikus kommunikációját egyszerűvé, hatékonnyá és biztonságossá teszi.

abra.png

A programot az e-Jogsegéd Kft. nyújtja amely már közel 10 éve tölt be piacvezető szerepet az elektronikus ügyintézésben. Az e-Cégkapu 2018-ban még csak közel 70 ezer, míg 2019-ben az év első felében már több mint 150 ezer üzenetet továbbított. Ez is bizonyítja, hogy a rendszert megéri használni!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebojtar.blog.hu/api/trackback/id/tr2514988638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása